Klubbmesterskapet og Tirsdagsregatta

Publisert av Tore Gaute Mørck den 25.09.17.
Klubbmesterskapet
Klubbmesterskapet er avviklet og de som var med hadde noen suverene timer på fjorden. Klubbmesterskapet kolliderte med Grundig Cup og behovet for å utvide sommeren i varmere strøk, derfor ble det færre deltakere enn i fjor. Dette la ikke en demper på seilerne som deltok. Det ble en sekundstrid mellom de fremste seilerne. RED med Anders Westrum Økstad  hentet inn seieren bare 7 sekunder foran Capriccio med Otto Book. Tredje plassen ble erobret av vår eldste regatta seiler John L. Cotton  med sin Josin, bare 4 sekunder foran Per Holt med Exciter. Hele resultatlisten ligge her, der finner dere også link til RaceQs avspillingen.

Etter regattaen ble det Lapskaus og en gjennomkjøring av regattaen på storskjerm ved hjelp av RaceQs. Denne gangen hadde alle båtene med unntak av en slått på RaceQs, da ble det mulighet fra alle båter å sammenligne seg mot den båten som er nærmest i rating. Hva gjorde vi feil, hvorfor fikk vi ikke nok høyde, hvilken bane lønte det seg å ta, hvor langt etter var jeg fra start av. Mange slike spørsmål besvares av RaceQs.

Tirsdagsregatta

Tirsdags regattaene seiles til og med 10 oktober - men vi starter tidligere kl 18:00 og vi korter ned banen slik at det ikke for mørkt. Med dette får vi et rekordstort antall tirsdagregattaer i år med 17 regattaer. 3 av disse blir strøket slik at 14 blir tellende.  På denne måten belønner vi både resultater og resultater.  Nå har vi seilt 14 regattaer og fra nå vil de dårligste resultatene bli strøket. De som ikke kan delta vil bli straffet hardt med 18 poeng, mens de som ikke har deltatt på tidligere regattaer, men deltar nå kan forbedre sin sammenlagt posisjon. Dette blir spennende. Les mer her.


Kommentarer